Munkatársaink

op1.jpg

Alexet 2006 óta, a City-lets Kft indulásától, a magyar ingatlan piac egyik meghatározó szereplőjeként tartják számon.  Az elmúlt években irányításával a City-lets Kft egy dinamikusan növekvő, megbízható ingatlankezelő céggé vált.

A City-lets Kft már indulásakor célul tűzte ki, hogy rövid időn belül felzárkózzon a nagy múltú ingatlankezelő cégek színvonalára, amit az eltelt 5 év alatt sikeresen teljesített.

Ez köszönhető részben annak, hogy a folyamatosan változó igények közepette is nagy hangsúlyt fektet marketingre, másrészt annak, hogy ingatlankezelő csapata teljes erőbedobással dolgozik azon, hogy ügyfeleik számára a legjobb szolgáltatást nyújtsák.

Alex széleskörű ismerettel rendelkezik Budapest ingatlanpiacát illetően, de leginkább a belvárosi lakások bérbeadására szakosodott. Mint lakástulajdonos és mint befektető is teljesen átlátja a piacot, ismeri a hazai és külföldi igényeket egyaránt. Kiváló szakmai felkészültsége segíti ügyfeleinket abban, hogy befektetésük a lehető legjobb hozamot produkálja.

Alex szabadidejében szenvedélyes szakács és borkóstoló, de rendszeresen résztvevője a kettlebell és boksz edzéseknek is.

Márkus Alex

Email: alexm@city-lets.hu
Mobil: +36 30 518 6565

sandra1.jpg

Alexandra a City-Lets csapatában ingatlankezelői és marketing feladatokat lát el.

Több éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan kezelés /kiadás tekintetében. Az aktuális piaci elvárásoknak megfelelő tanácsokkal látja el az ügyfeleket, akár tulajdonosról, akár bérlőről legyen szó. Személyre szabott igényeknek megfelelően a lakberendezéstől egészen a  bérbe adásig aktívan részt vesz a munkafolyamatokban, szervezésben, lebonyolításokban, akár  irodai munkáról, akár helyszínen történő egyéb folyamatokról van szó. Munkahelyén, a  csapatépítésben fontos szerepet tölt be.

Szabadidejében, gyereke és az állatai mellett, előző szakmájához kapcsolódóan a kreatív mozgás,és  tánc , jóga oktatás fontos szerepet tölt be.

Rajnai Alexandra

Email: sandrar@city-lets.hu
Mobil: +36 20 592 7716

op2.jpg

Ellát ügyfeleink és bérlőink is kiváló ingatlankezelőnek tartják.

Ismeretei a helyi ingatlanpiacról és több éves szakmai tapasztalata segítik a Citylets partnereit abban, hogy budapesti ingatlanjaikat a leghatékonyabban kamatoztathassák céljaik eléréséhez. Ezenkívül, széles körűen és megbízhatóan intézi a bérlőkkel kapcsolatos ügyeket, a szerződéskötéseket, rezsi és egyéb számlák ügyintézését, amivel biztosítja bérlői és ügyfelei nyugalmát.   

Szabadidejében szívesen sportol, mint kosárlabda,lovaglás.

Demeter Gizella

Email: ellad@city-lets.hu
Mobil: +36 20 327 9010

op3.jpg

Emilia lassan másfél éve segíti szakértelmével a City-lets Kft csapatát banki és pénzügyi területen.

Az egyik legnagyobb magyar banknál szerzett, több mint 15 éves szakmai tapasztalata és precízitása biztosítja, hogy a City-lets Kft-nek és ügyfeleinek pénzügyei rendben legyenek. Munkája mellett folyamatosan továbbképzésekre jár, így mindig a legaktuálisabb pénzügyi információkkal tudja ellátni ügyfeleit. Megbízhatósága és barátságos, segítőkész hozzáállása napi szinten segíti kollégái munkáját.

Szabadidejét szívesen tölti családja és macskái körében.

Bánáti Emília

Email: emilia.banati@kh.hu

op4.jpg

Katát magas fokú szervezettsége és lelkes, szakértő hozzáállása teszi kiváló ingatlankezelővé.

Ügyfeleihez és a felelőssége alá tartozó befektetésekhez való elkötelezettsége mellett fontosnak tartja, hogy ne csak az ingatlanokat kezelje, hanem bizalmat és gördülékeny munkakapcsolatot is építsen az ügyfeleivel. Célja, hogy a legkisebb részletekig minden úgy menjen mintha a saját lakása ügyében járna el, így folyamatosan nyomon követi a ki-és befizetések, számlák és egyéb pénzügyek útját, ezáltal ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb szolgáltatást kapják.

Hobbija a sport és a  természetjárás kutyája és barátai körében.

Tóth Katalin

Email: katat@city-lets.hu
Mobil: +36 20 592 6911

op5.jpg

Zsófi a City-Lets csapatában ingatlankezelői és marketing feladatokat lát el.

Jól ismeri az aktuális piaci trendeket, ügyfeleit személyre szabott tanácsokkal segíti a számukra leginkább megfelelő ingatlan felkutatásában, a szerződéskötés lebonyolításában, a bérlés alatt esetlegesen felmerülő problémák gyors és hatékony megoldásában. Munkája során ügyfelei maximális elégedettségének elérésére és az általuk elvárt befektetési hozam megtérülésére törekszik. Legfontosabb küldetésének a hosszú távú sikeres együttműködés kiépítését tekinti, ami professzionalizmusának és emberközpontú hozzáállásának köszönhető.

Szabadidejében érdeklődik a gasztronomia iránt, lelkes szakács és szívesen játszik zongorán.

Tarnai Zsófia

Email: zsofit@city-lets.hu
Mobil: +36 20 592 7716